Hjelp til hage

Ta med foto - hjelp til beplantning.

Et bilde sier mer enn 1000 ord! Vil du ha best mulig hjelp til ditt bed eller din hage, ta med et bilde eller to. Et mobilbilde holder i massevis! Da kan vi best mulig se for oss hva som vil passe i din hage.
Vi hjelper gjerne til med forslag og inspirasjon i vårt hagesenter. Der kan du selv se hva vi kan tilby og velge blant de muligheter du liker. Dette er uforpliktende og gratis!

Anleggsgartner - få jobben gjort!

Vår anleggsgartner Kjetil Svihus kommer gjerne på befaring dersom du ønsker jobben gjort! Vi tar på oss oppdrag som planting, beskjæring, hagedam, opprydding, gressplen, diverse steinarbeid m.m.
Kjetil har 30års erfaring hos oss og vi kan skryte av at han er utrolig effektiv og flink i sin jobb. Han er også kreativ og flink til å finne den løsningen som passer best hos deg.

Hageplanlegging - tegning

Dersom hagens struktur ikke er planlagt anbefales det gjerne å bruke en Hagearkitekt/planlegger for å tilrettelegge de ulike elementene i hagen. Strukturer og materialer er viktig for å gi hagen det riktige uttrykket. Hagen skal også være funksjonell til ditt ønske og bruk. Plassering av stein, plen, treplattinger, bed og planter.

 

Christina Hafsahl jobber hos oss i sesong og tegner hager fra oktober til mars. Hun kan kontaktes på tlf: 98035467 eller mail chafsahl@icloud.com

 

Inger Kjosavik Håvik i Uterom Hagedesign - http://uteromhagedesign.no - tegner hele året. tlf: 91868813 eller inger@uteromhagedesign.no

 

Begge to får våre beste anbefalinger smile