Få hjelp til planlegging og ferdigstilling av din hage!

Kontakt oss

Anleggsgartner

Hove Anlegg AS har over 30 års erfaring med hage og anleggsarbeid. Vi jobber for både privat og bedriftsmarkedet. Store og små prosjekter. Full opparbeiding av hager og uteområder for bedriftsbygg. Nyplanting, vedlikehold, steinlegging, drenering.

Vår anleggssjef Kjetil Svihus er kreativ og løsningsorientert. Han har lang erfaring hos oss og er klar for de fleste prosjekter. Alene eller i samarbeid med andre. Vi er konkurransedyktige på pris og kan skryte av en av bransjens kjappeste og mest effektive arbeider.

Ønsker du jobben gjort av oss, ta kontakt med Kjetil Svihus på 959 70 389 for befaring og pris. Gratis og uforpliktende!

Hjelp til plantevalg og enkel planlegging

Hove Plantesalg AS har over 35 års med planter for vårt distrikt. Vi har Norges største sortiment av uteplanter og noe for enhver hage, planteinteressert eller ikke. Hos oss finner du alltid fagfolk. Vi står klar for å løse dine utfordringer og finne det beste valget for din hage.

"Et bilde sier mer enn 1000 ord!" - ta med et bilde eller 10, gjerne på mobilen, og vi hjelper deg med plantevalget. Vi gir råd, tips og viser deg aktuelle planter. Helt gratis og helt uforpliktende. Hos oss får du selv være med å planlegge din hage. Dersom vi skal finne det riktige valget for deg er det viktig at du selv ser varen og forteller oss hvilke ønsker du har.

Nå kan du også lage din egen handleliste eller ønskeliste her på vår nettside. Sjekk ut plantene på forhånd og ta lista med til oss! Vi viser plantene og rådgir deg om det er et bra valg for din plass.

Kom når det passer, vi er klar!

Kontakt en ekspert

Camilla Hove

Daglig leder Hagesenter

camilla@hoveplantesalg.no

(+47) 959 06 648

(+47) 51 66 26 63 (hagesenter)

Kjetil Svihus

ANLEGGSGARTNER

kjetil@hoveplantesalg.no (kopi til camilla@hoveplantesalg.no)

(+47) 959 70 389