Norges største på hageplanter!

Kontakt oss

Vår filosofi

Som hagesenter ønsker vi å skille oss ut. Vi skal ha et utvalg som skiller seg ut i markedet. Utvalg, kvalitet og ikke minst pris er noe vi alltid jobber for å bli bedre på! Hageplanter, eksotiske planter, krukker, damutstyr og løsvekt bark er våre største varegrupper.

2000 plantesorter

Hvert år jobber vi for et unikt utvalg. Vi henter varer fra hele Europa for å kunne tilby det lille ekstra. Vi satser stort på større planter og trær, eksklusive eksemplarer og sjeldne sorter. Vi skal være attraktive for plantesamleren så vell som den hage Uinteresserte. Basisvarer skal være billig hos oss og vi skal kunne skreddersy ekstra gode tilbud til deg som skal fylle hagen.

Vi ønsker at du skal lykkes

Fornøyde kunder er det vi lever og ånder for. Hage og levende planter er ikke svart på hvit. Det er en mengde forutsetninger for at man skal lykkes med en flott hage. Og det tar tid. Planter er levende og setter krav til sine omgivelser. Det blir prøving og feiling, og noen ganger må man jobbe litt ekstra for et godt resultat. Vi har rådgivere og hjelpere som står klar for å gi deg den beste forutsetning for å lykkes!

Familiebedrift

Hagesenteret åpnet sine dører i 1985 av Rune Hove som den gang var 27år. Han vokste opp blant planter på sine foreldres gartneri på Haugen på Ganddal. På Hove hadde det vært gårdsdrift i familien flere generasjoner tilbake før de nå ble planteskole og hagesenter.

Hummer og kanari

Rune er og var en mann med mange jern i ilden. Helt siden barndommen hadde han en særegen interesse for dyr, spesielt fugler og amerikanske biler. Både høner, griser og en Camaro flyttet med Rune til Hove. Gjennom årene utviklet hobbiene seg til egen fuglepark og import og salg av biler! I dag har hans 3 barn overtatt hver sin del av bedriften. Camilla er eier av Hove Plantesalg, Kjetil har startet Hove Classic Cars og Kaja drifter Hove Fuglepark.

Fremtidsplaner

Alle tre har planer for videreutvikling i nær fremtid. Hagesenteret skal ha hovedlokasjon der det ligger idag, men skal bygge ut og fornye sine salgslokaler. Hove Fuglepark blir å finne på samme sted et par år til, men vil etterhvert flytte og bygges opp i ny drakt på nytt sted i Sandnes. Hove Classic Cars vil utvide sin butikk på Hove.

Dine garantier

Vi kan ikke garantere deg en flott hage. Vi kan heller ikke garantere at plantene vi trives hjemme oss deg - Det er det ingen som kan! Været, jorda vår og andre forhold kan sette kjepper i hjulene. MEN vi kan garantere for plantene våre og at du får den beste veiledning!

Planter

Hos oss får du garanti på alle flerårige busker og trær ut kjøpsåret. I løpet av den tiden skal man kunne se om planten utvikler seg fint. Skulle den ikke det tar du med planten og kvittering inn til oss. - eller viser et bilde for vurdering om du er usikker!

Over vinteren har vi ikke mulighet for å stille som garantist - da er det værgudene som bestemmer.

Vi garanterer for alle planter som plantes i bed. I krukker gir vi normalt ingen garanti. I krukker er du ansvarlig for å passe på din egen plante. Vi står ikke garanti for deg som glemmer å vanne eller planter i feil jord!

Krukker

Alle våre hagekrukker er frostsikre. Med frostsikker garanti betyr det at krukkene ikke skal kunne gå i oppløsning ved frost. Det er viktig at krukkene har luft under seg, leca i bunn og ellers ikke står med vann. ALLE krukker kan sprekke på vinteren dersom de står med vann i seg.